SUPERLATIEVEN TEKORT

do 07 mrt

Eén ding is duidelijk, we kunnen weer een beestachtig goed carnavalsjaar in de Stöppelkater -annalen bijschrijven. Misschien niet qua aantallen bezoekers, maar zeker m.b.t. het enthousiasme van de Prinsen, de organisatie en de deelnemers.

Vanaf het begin hebben Prins Michel, Prins Inze en Prins Mick de sfeer er super goed ingebracht en nog eens tot het einde toe weten vast te houden.

Michel, met al zijn RV11 ervaring, wist er wel raad mee. Vooral de jongere garde zag je groeien en bloeien. Daar waar er in het begin nog wat ‘microfoon vrees’ was en men zich beperkte tot een kort zinnetje, zo was er aan het eind van dit carnavalsseizoen van een stralend zelfvertrouwen sprake en kwamen de dankwoorden er vlotjes uit. Was er aanvankelijk nog enige terughoudendheid bij het zoenen van de prins te bespeuren,  gaandeweg zag je dat aardig bijtrekken.

 

WEER OF GEEN WEER…. EN DOOR!!!

Daar waar de weergoden ons incidenteel met een bui of windstoten opzochten, scheen het zonnetje ook zo af en toe.  Maar de paraplu’s beleven in de aanslag. En door….  De confetti-regen was niet te missen. Vaak vanaf de prinsenwagens, maar bij de Zwaan ook vanuit het publiek. Jammer dat de initiatiefnemers onvoldoende met de windrichting rekening hielden. Gevolgen: massa’s confetti op de (eigen) zonneschermen en de balkons. Foutje bedankt!

 

HOOGHEDEN STRAALDEN WARMTE

Tijdens de 5 Dolle Dagen moesten en konden we ons met name ‘warmen’ aan het energieke optreden van onze Hoogheden. Het soepele optreden van de Prinsen en hun energieke gevolgen, waren terugkerende feiten.

Ieder Prins en carnavalist zal het op zijn/haar manier beleefd hebben.

De prinsen konden slechts stralen omdat vele commissieleden binnen de vereniging zich hebben ingespannen om het hun Prins naar zijn zin te maken. Alleen daardoor konden ze stralen.

De prinsen zijn jullie allen heel dankbaar voor de inzet.

Het is verleidelijk om het seizoen in foto’s samen te vatten, maar dan sla je plank vast ergens mis, ben je onvolledig of zet je een individu in de spotlights, terwijl velen een in spanning hebben gedaan.

Ieder van ons deed dat voor zijn/haar prins(en).

Geweldig.

Daarin zijn de Stöppelkaters groot(s).