Over ons

Carnavalsvereniging De Stöppelkaters, wie?
Leuk dat je hier een kijkje neemt! Wij zijn carnavalsvereniging De Stöppelkaters en gezamenlijk maken wij ons hard voor hetzelfde doel: de carnavalsviering in het algemeen, maar in het bijzonder die in Raalte, stimuleren. Dit doen wij door het organiseren van evenementen voor alle groepen van de bevolking. Denk aan de Grote Sallandse Optocht, verschillende dansgroepen of een zittingsavond zoals het Gein Gala Bal.

Vrijwilligers, vrijwilligers, vrijwilligers.
Onze verenging is vrij van contributie en daar zijn we trots op. Eigenlijk zijn we één grote groep vrijwilligers. Naast het organiseren van carnavalsactiviteiten zetten wij ons ook vrijwillig in bij bijvoorbeeld Ribs & Blues en Stöppelhaene. Dit levert voor de vereniging een zakcentje op en daar betalen wij op onze beurt weer een groot deel van onze activiteiten van. Op die manier kunnen we dus zonder contributie te vragen aan onze leden carnaval in Stöppelburcht (Raalte) groots uitdragen!

Ik wil ook lid worden!
Ben je enthousiast geworden van dit alles? Binnenkort kan je op deze website een overzicht en korte uitleg vinden van alle commissies die de vereniging rijk is. Zit er wat leuks voor je tussen en wil je een keer komen kijken? Stuur dan een mailtje naar ons secretariaat, want iedereen is welkom!