Show Night werd voltreffer

Show Night werd voltreffer

zo 10 nov

De gasten in de goed bezette Leeren Lampe waren getuige van dit eerste carnavalsevent van dit seizoen. Voor de programmacommissie en de aanwezigen was het vooraf de vraag hoe deze gloednieuwe activiteit aan zou slaan. De verwachtingen waren in ieder geval hoog gespannen. Maar de commissie slaagde met vlag en wimpel.

De Stöppelkaters Show Night werd een voltreffer.

De artiesten hadden een scala aan meezingers gekozen.  Zonder uitzonderingen, een reeks van gouden melodieën, die door het publiek met applaus beloond werden.

De lokale en regionale zangers en zangeressen waren op vakkundige wijze door grime van ‘JosEva’ omgetoverd tot echte look-a-likes.

We wisten het al,  als Stöppelkaters hebben we veel in huis, maar dat de performance zo goed uit zou pakken.. . Perfect en voor herhaling vatbaar. Na afloop alom tevreden reacties en gezichten. Voor volgend jaar zal het zeker een run op kaarten worden.

Wat nu resteert zijn de foto’s (op Stoppelkaters FB) en op YouTube opnames.

PRINSVERKIEZING

Je zou het bijna vergeten, maar om ‘elf over elf’ kwam ook de nieuwe Prins der Stöppelkaters nog uit de  kattenbak. Laurens Veldmaat werd onder luid applaus verwelkomd.

Hij zwaait de scepter dit seizoen, 2019-2020: onze Prins Laurens de 1e .