Roy Schulten benoemd tot erelid.

Roy Schulten benoemd tot erelid.

ma 10 feb

Roy Schulten weet altijd het aanwezige publiek wel aan zich te binden. Zo ook tijdens het GeinGalaBal. De stemming zat er goed in, totdat de muziekband stokte…  Geen geluid meer. Hij, perfectionist, kijkt vragend naar de geluidstechnicus … Maar ja, die maakt deel uit van het complot.

Volstrekt onverwacht werd Roy Schulten daarop aangesproken door voorzitter Ronald Nijboer. Enigszins verbouwereerd houdt hij zich aan het spreekgestoelte vast. Even is hij van zijn stuk  gebracht, maar herpakt zich.

 

Nu had hij eens niet zelf de regie en werd hij verrast met een unieke onderscheiding. En wat voor een. Hij werd benoemd tot Erelid van de carnavalsvereniging De Stöppelkaters. Roy was duidelijk verrast met deze onverwachte eer.

 

 

De onlangs in oktober 2019 teruggetreden voorzitter werd op deze wijze gewaardeerd voor zijn vele werk voor onze vereniging, van 2011-2019. Vooral zijn laatste inspanningen als voorzitter en dan met name met betrekking tot de realisatie van de nieuwbouw voor onze verenigingsgebouw, zijn opmerkelijk en markeren zijn persoonlijke drive. Na onzekere jaren staat het gebouw er toch; mede zijn verdienste. Het nieuw honk kwam er en is in de ‘laatste afwerkende bouwfase’.

Roy werd onderscheiden in het bijzijn van vele trouwe verenigingsmensen, maar gelukkig was ook zijn vrouw (onverwacht) in de zaal aanwezig. Top dat je er was, Dianne. Vanaf deze kant van harte beterschap gewenst.

En Roy, jij natuurlijk proficiat met jouw titel: Erelid van de Stöppelkaters. Je hoort nu in een unieke (kleine) lijst ‘toppers’  thuis.

In zijn reactie gaf Roy aan dat de waardering hèm nu wel ten deel viel, maar dat dit slechts tot stand kwam door de hechte samenwerking binnen de diverse commissies en met diverse personen in deze club.

Samen sterk, dat is Stöppelkater werk!

Als u denkt dat Roy stopt bij de club, dan heeft u het (gelukkig) mis. Hij wordt voorzitter van de BOV, een ‘beheerscommissie nieuwbouw, hetgeen staat voor Beheer, Onderhoud en Verhuur.