ROHDA HOFLEVERANCIER 3 PRINSEN

do 14 feb

Dit jaar hebben de Stöppelkaters 3 Prinsen gekozen die allemaal ook actief lid zijn van Rohda Raalte. Het spreekt voor zich dat Rohda hier erg trots op is.

 

Prins Michel I, Prins der Stöppelkaters, keept al vanaf zijn jonge jeugdjaren bij de club, eerst op het veld en de laatste jaren in de zaal met z’n vriendenteam “Vergane Glorie”. Ook is hij al jaren actief als vrijwilliger. Momenteel is hij leider van Rohda JO11-5, waarin zoon Vigo speelt, en hij is ook nog lid van de activiteitencommissie.

Prins Inze I, Prins der Stöppelducks, voetbalt ook al vanaf de F-league. Inmiddels speelt hij met z’n vrienden, waarvan de meeste ook bij zijn eigen Raad van elf zitten, in Rohda JO17-4. Het team wordt getraind door Oud-Prins Edwin I der Stöppelkaters. Prins Mick I, Prins der Krielen, komt uit een echte Rohda familie. Zijn vader Serge en oom Edwin speelden zelfs nog in het eerste.

Ook Mick voetbalt al jaren en speelt dit seizoen in de selectie van Rohda JO12-2.

Afgelopen zondag 10 februari speelde Rohda 1 thuis tegen BVC ’12 uit Beek-Ubbergen. De aanwezigheid van de prinsen bracht geen geluk. Rohda 1 verspeelde 3 dure punten.

Voorafgaand aan die wedstrijd heeft Rohda de 3 Stöppelkater prinsen in het zonnetje gezet. Voorzitter Han Reinders, ook wel bekend als Oud-Prins Han I der Stöppelkaters, was trots hofleverancier te maar liefst 3 prinsen, die aansluitend een spandoek onthulden bij de kantine.

Vervolgens hebben de 3 Prinsen samen met de pupil van de week de feestelijke aftrap van de wedstrijd Rohda Raalte – BVC’12 verricht.