Geen Fontein, maar Fun Time op de Plas!

Geen Fontein, maar Fun Time op de Plas!

ma 22 jan
Carnaval heeft dit jaar veel van vanouds en veel in een nieuw jasje.
Dit jaar toveren we de plas om tot een carnavalesk festival plein waar we op de middagen een vreselijk gezellig carnaval programma gaan draaien, met een fantastisch groot podium en een prachtige stretchtent is er ruimte genoeg voor iedereen om in de grote polonaise aan te sluiten. Uiteraard kunnen jullie bij bijLampe, Robuuzt, Gouverneur en Grand Cafe Neuf terecht om ook de bloemetjesgordijnen op te hangen, het paard van de gang te halen of de balletjes van de koningin te proeven maar op de Plas word het ook een waanzinnig feestje! Wat gaan we allemaal op de plas doen?

Vrijdagavond 09-02 19:00

Katerjacht, een vossenjacht in het Raalter centrum voor kleine speurders onder ons. De winnaar mag mee met prins Siem de 1e op zijn ‘krielmobiel’ tijdens de kinderoptocht op Zaterdag 10-02, en je mag ook nog eens een vriendje of vriendinnetje meenemen! Inschrijving start 19:00 bij het grote podium en daar maken we ook de winnaar bekend rond 20:00.

Zaterdagmiddag 10-02

De Kinderoptocht gaat om 14:00 rijden door het Raalter centrum, trek dus je mooiste carnavalspak aan en loop ook mee (inschrijven 13:30 grote podium), en wie weet win jij ook wel een toffe prijs! We blijven dan met zijn allen op de plas en gaan vanaf 15:00 samen met DJ Luppie er een te gek feest van maken en hebben we ook de prijsuitreiking van de kinderoptocht.

Zondagmiddag 11-02

Grote Sallandse optocht gaat om 13:00 rijden door het Raalter dorp. Stel je op langs de route en laat je verrassen door alle waanzinnige loopgroepen en de geweldige wagens. Direct na de optocht gaan we het feestje verder vieren op de plas samen met DJ Luppie en horen we wie er met de grote prijzen vandoor gaan tijdens de prijsuitreiking van de optocht.

Dinsdagmiddag 13-02 kindercarnaval op de plas!

Om 13:00 het officiële startschot van het foekepotten, snel alle winkels langs en zing uit volle borst de bekende liedjes om je tas te vullen met de lekkerste snoepjes. Dan vlug! Naar de plas terug! Gooi je energie eruit op een springkussen, laat Clown Funny jou favoriete ballondier knutselen en we gaan nog 1 laatste keer met de voetjes van de vloer samen met DJ Jochem en nemen officiëel afscheid van prins Siem de 1e.