PRINS BEZOEKT EERSTGEBORENE

di 19 feb

Het is een goed gebruik dat de Prins der Stöppelkaters de eerstgeborene in zijn regeerperiode bezoekt. Iets later dan bedoeld, maar dat had te maken met de reis die het gezin maakte naar Vietnam. De trotse ouders moesten het nieuwe kleinkind toch aan oma tonen. Dat gaat voor. Zelfs voor dit prinselijke bezoek.

Maar op zaterdagochtend, 16 februari was het zover. Prins Michel ging met klein gevolg op bezoek bij de eerstgeborene, die op 11 november 2018 om 04.56 uur geboren werd. Deze wolk van een baby, 3948 gram bij geboorte, luistert naar de naam Zenon Damir. Een bijzondere naam, die vredestichter betekent.

Onze Hoogheid werd ontvangen door de trotse ouders en ‘grote’ broer Sam.  Zenon stoorde zich niet aan de visite en lag lekker te pitten.

Voor de ouders en de visite alle gelegenheid om de buitenlands reis uit de doeken te doen. Daar showden de ouders de kleine Zenon aan Oma.

Zenon bleek een lief klein manneke te zijn en vond het maar wat fijn om in de armen van de Prins te liggen.

 

Papa en mama werden verwend met een flesje en een bloemetje en voor kleine Zenon was er een  fraai ingegraveerd kinderbestek.

Toen de familie Zand Scholten ook nog een persoonlijke onderscheiding van Prins Michel I kreeg, was het feest compleet.
Wij bedanken het gezin voor de hartelijke ontvangst.