Optochtroute gewijzigd!

Optochtroute gewijzigd!

do 09 feb

Na een fantastische Grote Sallandse Carnavalsoptocht in mei vorig jaar zullen de wagens en groepen zondag 19 februari weer door de straten van Stöppelburcht rijden. Toch, zal ook dit jaar de optocht weer even anders worden.

De route van de Grote Sallandse Carnavalsoptocht gaat namelijk op de schop vanwege de werkzaamheden op de Grote Markt. Om 13:00 start de optocht in de Brugstraat en het eindpunt is voor onze residentie Den Vergulden Kater (de Leeren Lampe) in de Almelosestraat.

In Den Vergulden Kater zal net als andere jaren na de optocht de prijsuitreiking plaatsvinden. Meekijken? Dit kan live via Instagram @stoppelkaters.
De Grote Sallandse Carnavalsoptocht is niet mogelijk zonder financiële steun van de bezoekers. Daarom kun jouw bijdrage doen tijdens de optocht, contant, per pin of via de QR code. Bedankt alvast!

De kinderen worden niet vergeten! Op zaterdag 18 februari zal onder leiding van jeugd prins Tije de 1ste om 14:00 de Kinderoptocht starten. Ook de route van de Kinderoptocht gaat door de werkzaamheden op de Grote Markt op de schop. Het startpunt is bij Hotel de Zwaan, waarna de optocht via de Herenstraat – Grotestraat – Brugstraat zal eindigen bij onze residentie Den Vergulden Kater. Bij het startpunt is het mogelijk om je vanaf 13:30 in te schrijven voor de Kinderoptocht.

Kinderoptocht – Zaterdag 18 februari 14:00 start bij Hotel de Zwaan

Route: start bij Hotel de Zwaan – Herenstraat – Grotestraat – Brugstraat – einde bij Bij Lampe (Almelosestraat 2)

 

Grote Sallandse Carnavalsoptocht – Zondag 19 februari 13:00 start in de Brugstraat

Route: start bij Brugstraat – Westdorplaan – Munstersestraat – Koestraat – Kerkstraat –
Varkensmarkt – Schoolstraat – Schapenstraat – Botermakerstraat – Kanaalstraat Oostzijde –
Almelosestraat – einde bij Bij Lampe (Almelosestraat 2)