Open huis Loods11

Open huis Loods11

za 19 mrt

𝗢𝗣𝗘𝗡 𝗛𝗨𝗜𝗦 𝗟𝗢𝗢𝗗𝗦𝟭𝟭

Wanneer?
Zaterdag 2 april, van 11:00 tot 17:00 uur.

Waar?
In en om Loods11, Parallelweg 7 in Raalte.

Al bijna twee jaar pronkt ons verenigingsgebouw, Loods11, op het oude MBI-terrein aan het Overijssels kanaal. We maken volop gebruik van ons nieuwe onderkomen en zijn meer dan trots op wat we met elkaar hebben neergezet.
We hebben lang moeten wachten op alle openingsfestiviteiten, maar binnenkort is het dan toch echt zover. In het eerste weekend van april vieren we op grootse wijze de opening van Loods11!

Om iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met onze vereniging, organiseren we op ZATERDAG 2 APRIL EEN OPEN HUIS. Belangstellenden kunnen een rondleiding volgen in Loods11 en demonstraties bijwonen. Dit alles in een informele setting en onder het genot van een drankje.

HAAK JIJ OOK AAN?
Overweeg je ons te feliciteren met een cadeau? Dan wijzen we je graag op onze actie ‘Haak jij ook aan?’ Je kunt voor het luttele bedrag van € 11 jezelf laten vereeuwigen als carnavalist. Kijk snel in de webshop op www.stoppelkaters.nl/shop/. Hiermee geef je niet alleen de Stöppelkaters, maar ook jezelf een leuk cadeau!
We zien je heel graag op 2 april! 🥳