Nieuwe voorzitter Stöppelkaters

Nieuwe voorzitter Stöppelkaters

za 26 okt

Tijdens de Algemene Leden Vergadering wisselde het voorzitterschap van onze carnavalsvereniging. Na 8 jaar vond de wisseling van de wacht plaats. Roy Schulten droeg de voorzittershamer over aan Ronald Nijboer.

Ronald is geen onbekende binnen deze vereniging en kent de looproutes van de diverse commissies en leden op zijn duimpje. Daar waar er ook maar iets ontbreekt, zal hij dat ‘gat’ op korte termijn dichtfietsen. Hij zal net als Roy een betrokken bestuurder zijn, die het hart voor de Stöppelkaters op de goede plaats heeft.

De aanwezigen spraken unaniem hun volste vertrouwen uit naar deze voorzitter. Ronald proficiat.

Vicevoorzitter Esmée Oostendorp dankte Roy Schulten in haar toespraak. Roy leidde deze club met soepele hand, ondernemend en gewiekst door en langs lastige en soms ingrijpende processen. Zijn laatste klus, de realisatie van een nieuw multifunctioneel onderkomen aan de Kanaalstraat Oostzijde, is bijna afgerond. De afwerking zal nog wel enkele maanden duren, maar het gebouw staat er en de rest zal spoedig volgen. Er wordt hard gewerkt.

“Die nieuwbouw, zo vervolgt Roy in zijn slotwoord, was een klus die ik niet alleen klaarde. Dank ook aan mijn naaste compagnons (de bouwcommissie) want die hebben misschien nog wel meer dan ik, hun waardevolle bijdrage en inzet geleverd”, aldus de scheidend voorzitter.

Met de realisatie zit het vervolgens wel goed, al kan men nog menig helpend handje gebruiken. Daarom riep Roy de aanwezigen  en zij die thuis bleven nog maar eens op om dat alle hulp welkom is. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is er werk en gezelligheid aan de winkel. Voor iedereen is wel wat te doen. Met name het schilder en behangwerk is nu en straks aan bod. Vele handen maken licht werk. Waarvoor dank.

Samen sterk is Stöppelkater werk!!

Aanvulling bestuur: Naast de voorzitterswisseling was er ook de benoeming van twee nieuwe bestuursleden: Jurgen Besten en Henriette Diekman. Ze complimenteren het huidige bestuur.