NIEUWBOUW VORDERT GESTAAG

wo 15 mei

De bouw van onze nieuwe loods & clubhuis gaat gestaag verder. Wie met enige regelmaat over de N35 langs Raalte komt of bijvoorbeeld van het centrum naar Raalte Noord pendelt, zal zich verbazen over de snelheid waarmee onze nieuwe accommodatie uit de grond schiet. Daarom is een ‘bouwflits’ op zijn plaats.

Oud-Prins en nu bouwpastoor Michel Rabelink betrad recentelijk als eerste de ‘vers’ gelegde betonvloer. Deze week wordt het pand al opgeleverd en dan starten we vervolgens met de bestrating en het binnenwerk. Er staat dus nu een ‘kale’ loods, waaraan de komende maanden nog hard gewerkt moet worden. Zo kunnen de plafonds, de wanden en deuren erin en kan het leidingwerk voor sanitair en elektra worden gemonteerd. Dan schiet het op en belangrijker nog: weer of geen weer, we kunnen verder bouwen. Komende maanden zal dit door enkele professionals (be)geleid worden.

Maar…. er rest ons nog een enorme klus. Want wat dacht je van de bestrating, rond om het gebouw. Dat alleen al is een megaklus. Het moet wel goed gebeuren.

Op de achtergrond zijn de kwartiermakers (Eef Rekveld, Roy Schulten, Ruud Marsman en Michel Rabelink) dagelijks met ‘de nieuwbouw’ druk bezig, Ook de voltallige bouwcommissie is aan het sleutelen met de voorbereiding voor het vervolg. Nu komt het o.a. aan op huisvlijt, eigen inbreng en vooral een gecoördineerde inzet.

Zodra er nieuws is verschijnt er weer een ‘nieuwsflist’.

Ruud, Eef, Roy en Michel

SAMEN STERK :  DAT IS STÖPPELKATER WERK !!