Stöppelkaters Show Night

Stöppelkaters Show Night

vr 08 nov

Vandaag om 21.00 uur staat Stöppelkaters Show Night op de rol, met het thema: ‘the koffers’.

Een prachtig initiatief van de programmacommissie, waarmee we als club laten zien dat we niet bang zijn om te vernieuwen. Een keur aan lokale en regionale artiesten treden op en brengen de meest fantastische liederen live ten gehore. Stuk voor stuk kaskrakers en vooral meezingers die ook nog eens door unieke combinaties van artiesten vertolkt worden.

Het wordt een avond om gezellig uit te gaan. Entertainment dat voor een groot publiek zeer aantrekkelijk is: op niveau. Andere gastoptredens van Jelle B en One-Two-Trio  en een DJ maken het feestje compleet.

De generale is geweest, de lichten zijn getest en het geluid werd goed ingeregeld. Kortom het kan haast niet meer fout gaan.

PRESENTATIE PRINS

Bovendien wordt die avond rond ‘elf over elf ‘ ook nog eens de nieuwe Prins der Stöppelkaters gepresenteerd . Na het lekken van de agenda van de nieuwe prins, gaan de wildste geruchten rond in Raalte. We het wordt? Vanavond zullen we het weten en zien.

SLOTVERKOOP

Leden hebben op vertoon van hun ledenpas gratis toegang. Overige bezoekers vragen we slechts € 11,- entree. Deze is gestart bij Schulten Lederwaren aan de Herenstraat.

Vanavond (8/11) ook aan de kassa van De Leeren Lampe.

SEE YOU !!