Nieuw ‘PLUS EVENT’

Nieuw ‘PLUS EVENT’

za 15 feb

OUD PRINSEN LANCEREN BITTERBALLENBAL  44+ (met vette knipoog)

Daarmee mikken de Stöppelkaters op de iets oudere carnavalvierders onder ons. De laatste jaren ging deze categorie steeds minder op (carnavals)pad. Een van de redenen die men aangaf was ‘de bak herrie’ waarmee je tegenwoordig in de horecagelegenheden wordt  geconfronteerd. Dát staat hen tegen.

Het Illustere Convent van Oud Prinsen nam dit ter harte. “In onze ogen is carnaval een feest van ontmoeten, terug zien, herinneringen ophalen en zelfs van kennismaken. Daar mag  het volume van de muziek geen spelbreker in zijn. Ach… en is een keer oergezellig, dan kan ‘die hit van toen’ best eens een keer iets harder klinken. Maar daarna gaat het geluid weer terug naar basic.”

BITTERBALLENBAL   44 +    IS GEBOREN:

 

De Gouverneur wordt het ‘thuishonk’. Lekker centraal gelegen in hartje Stöppelburcht. Een horecagelegenheid die warmte uitstraalt, waar we hartelijk zijn ontvangen en waarmee we samen de marsroute voor deze ‘Plus-try-out’ hebben uitgestippeld.

Wanneer?

ZATERDAG 22/2 van 17.00 – 21.00 uur

  • Er is geen overdreven zwaar programma, alles is vrijblijvend. Nou ja… wel verkleed!
  • De entree is vrij en er is geen strak deurbeleid.
  • Die 44+ moet je met een vette knipoog en ruim zien.

We willen de gelegenheid bieden om elkaar te treffen, met vertrouwde muziek uit de jaren ’70 – ’80. Het is carnaval, dus zullen de ‘carnavalsdeuntjes van toen’ op gezette tijden ook voorbij komen.  Het meest belangrijke: het geluid moet acceptabel zijn en blijven.

Met elkaar mikken we op een oergezellige muziekavond in ons ‘Proat-, Muziek- en Zangcafé:  De Gouverneur.

Balletje erbij… ? De Gouverneur biedt de aanwezigen op gezette tijden  een gratis bitterballetje aan.

DRIEWERF ALAAF !!!

Gerard van der Weegh, Bernard Hudepohl en Wim Rabelink.