Krielen gaan kokkerellen!

do 07 nov

Komende zondag, 10 november brandt een ongekend felle strijd los in De Leeren Lampe. Een battle tussen twee kandidaten die beide Prins van de Krielen willen worden  De strijdlustigen zijn:

  • Stijn Huisken
  • Gijs Zwakenberg

Alle Krielen moedigen natuurlijk hun favoriete prinskandidaat aan. Thema van die middag is ‘Kokkerellen in Restaurant De Gekroonde Kriel’. Er worden die middag geen zoete broodjes gebakken..! Iedereen is vanaf 14.45 uur welkom. De battle begint klokslag 15.00 uur. Toegang gratis. Voor fris en een versnapering wordt gezorgd. Ouders, broer(s), zusje(s), opa’s, oma’s, de hele familie, buren, vrienden of vriendinnetjes, klasgenoten enz. enz. enz… kom naar De Leeren Lampe en moedig jouw prinskandidaat aan!

Een ding is zeker, Stijn en Gijs doen hun uiterste best. Zij laten zich niet verrassen. Al weken wordt er geoefend op een playback act. Ze gaan er beiden voor en pakken uit, dat is zeker. Tijdens de battle houden ze de koksmuts in de aanslag.

De kersverse prins der Krielen wordt dit jaar bijgestaan door prinskandidaat nr. 2 en nog twee adjudanten:  Mathijs van Hulzen en Vigo Rabelink. Samen zullen de kersverse nieuwe Prins van de Krielen bijstaan.

Ben jij ook van de partij op zondag 10 november 14.45 uur in De Leeren Lampe?