Geen drie prinsen der Stöppelkaters

Geen drie prinsen der Stöppelkaters

do 27 aug

Het is een bewogen eerste helft van 2020 geweest. Eind februari stonden we nog met z’n allen te feesten in Stöppelburcht en half maart werd er een lock-down afgekondigd. Wie had dat gedacht.

Zo goed en kwaad als het gaat proberen we als vereniging onze carnavals-activiteiten weer op te pakken. Zo zijn de mannen van de Technische-Commissie weer hard aan het werk in Loods11 en zijn onze danstoppers begonnen met de training. Toch moeten we als vereniging ook verder in de toekomst kijken, er staat immers een Elfde van de Elfde op de rol.

Om maar met de deur in huis te vallen: we hebben als bestuur besloten om dit jaar geen drie prinsen der Stöppelkaters te presenteren. Een moeilijk, maar noodzakelijk besluit. We kunnen onze drie prinsen met de huidige corona maatregelen niet de fantastische ervaring bieden die ze verdienen. Zoals het er nu naar uitziet zullen we het weekend rond 11 november dus ook geen carnavalsactiviteiten organiseren. Wij balen hier net zo hard van als jullie.

We weten ook dat veel wagenbouwers met smart wachten op nieuws rondom de Grote Sallandse Optocht. Onze optochtcommissie is druk in gesprek met de gemeente en wagenbouwers om alle mogelijkheden te verkennen. We verwachten jullie hier half september meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Blijf gezond, er komen betere tijden aan.