Fabian werd Prins der Stöppelducks

Fabian werd Prins der Stöppelducks

do 14 nov

Fabian Huisken is voor dit seizoen het boegbeeld van de Stöppelducks. Er waren dit jaar geen tegenkandidaten, maar toch moest hij laten zien wat hij in huis had. Geen twijfel mogelijk en doorstond een aantal serieuze beproevingen. Meest in het oog springend was zijn playback act waarin hij het lied van John de Bever: ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ met enthousiasme vertolkte.

Bij ‘de Huiskens’ zit carnaval in de genen. Het virus wordt doorgegeven. Van opa Willy tot de jongste spruiten, de hele familie heeft ooit wel eens en nu nog met carnaval te doen gehad. Onder het toeziend oog van o.a. oma Huisken en de rest van de aanwezige familieleden, sleepte Fabian de titel binnen.

Fabian is 15 jaar jong en is student aan het Carmel College, klas 3 VMBO. Aan hem de schone taak om de Ducks weer te laten bloeien en het ledental te laten groeien. Op het Carmel College zitten kandidaten zat, toch? Tijd om met hen een mooi (carnavals)feestje te bouwen.

Actiepunten voor komende weken: een heuse fotosessie bij fotograaf Stephan Kemper en het schrijven van de proclamatie. We zijn benieuwd wat de speerpunten van Fabian zijn. Veel succes en vooral plezier.