Een tropische verrassing!

Een tropische verrassing!

vr 28 mei

Alle feestvierders opgelet: vier deze zomer carnaval in Raalte!

Geen carnaval in 2021?! Dat laten we als doorgewinterde feestneuzen natuurlijk niet gebeuren. Daarom organiseren we in samenwerking met Bij Lampe een gigagroot carnavalsfeest komende zomer. Niks koukleumen, een blaasontsteking of dat ene leuke carnavalspakje niet aan kunnen omdat het niet winterproof is. Als het aan ons ligt staan we hartje zomer allemaal te hossen met onze voetjes in het zand. Door het coronavirus kon carnaval 2021 in februari niet doorgaan, maar wanneer iedereen in de zomer zijn spuitje heeft gehad pakken we de polonaise gewoon weer op en wel op de beach van Lampe. Zaterdag 14 augustus wacht je dan ook een prachtige dag tijdens de eerste editie van ons eigen StöppelCabana-festival.   

Kom dansen, loungen en genieten van wereldse muziek, heerlijk eten en drinken in een prachtige ambiance op het strand  Lampe. Natuurlijk kom je in je mooiste beachy outfit!

Programma
11.00 – 16.00:  Carnavalesk beachvolleybaltoernooi. Schrijf je in met vrienden, buren, klasgenoten, commissie of familie.
17.00 – 01.30: Divers muzikaal programma met lokale artiesten, hoofdact(s) en DJ met lasershow. 

Schrijf je in voor het volleybaltoernooi en/of koop jouw ticket(s) snel online voor €10,00 i.p.v. €15,- aan de kassa op:               

https://captainticket.nl/ticketshop/leerenlampe/event/329/

Noteer de datum en deel StöppelCabana met je vrienden!