Charl Koolhof nieuwe Prins der Stöppelkaters

Charl Koolhof nieuwe Prins der Stöppelkaters

vr 18 nov

Stöppelburcht – Tijdens een uitverkochte ‘Stöppelkaters Show Night’ in Bij Lampe is vrijdagavond 18 november om precies 11 minuten over 11 Charl Koolhof gepresenteerd als Prins der Stöppelkaters 2022–2023.

De bijna 50-jarige Koolhof is geboren en getogen in Raalte. Hij is getrouwd met Erna Koolhof-Smit en samen hebben ze twee kinderen: Jordy (16) en Mara (14). In het dagelijks leven is Charl directeur/eigenaar van Koolhof BV Schilderwerken & Totaalafbouw. Zijn vrouw Erna is oprichter en mede-eigenaar van Blijkaartje.nl. Met recht een ondernemend stel.

De nieuwe Prins der Stöppelkaters noemt zichzelf een ‘sportieve Bourgondiër’. Hij houdt van barbecueën, golfen, mountainbiken, whisky & wijn en het Nederlandse lied. De nieuwbakken door-, en doorluchtige Hoogheid is zeker geen onbekende in het Raalter sportverenigingsleven. Hij was zowel spelend lid als trainer bij ROHDA Raalte én SV Raalte. Tegenwoordig is hij fervent toeschouwer bij Mara (ROHDA MO17-1) en teammanager bij Jordy (ROHDA JO17-2). Prins Charl de Eerste is dit seizoen hét boegbeeld van de Stöppelkaters onder het motto:

‘Een goed humeur geeft carnaval kleur!’