Anderhalve meter bier op StöppelCabana

Anderhalve meter bier op StöppelCabana

vr 23 jul
Anderhalve meter bier op StöppelCabana
In juni kondigden zalencentrum Bij Lampe en carnavalsvereniging De Stöppelkaters uit Raalte het splinternieuwe festival groots aan. Na spoedoverleg is kogel door de kerk; StöppelCabana gaat op 14 augustus alsnog door. Weliswaar in aangepaste vorm, maar mét anderhalve meter bier en gratis toegang!
Gezelligheid mag wél
Carnaval inhalen in de zomer: dat was het oorspronkelijke idee achter de introductie van StöppelCabana. Nu, één maand later, is het perspectief voor evenementen totaalb omgeslagen. Tóch ziet de organisatie mogelijkheden om StöppelCabana binnen de huidige maatregelen in aangepaste vorm gewoon door te laten gaan. Megaterras en strandbeleving Het stadsstrand van Raalte aan de Almelosestraat 2 wordt omgetoverd tot het gezelligste megaterras van Nederland. En speciaal voor de gelegenheid: anderhalve meter bier! Een zeer ruim opgezet terrein, ijskoude drankjes en een gezellige carnavalssfeer. ’s Middags vindt het beachvolleybaltoernooi voor de aangemelde teams ‘gewoon’ plaats. Zonder grote artiesten maar met een unieke zomerse vibe zet StöppelCabana in op de ultieme strandbeleving. Met een cocktail in je hand en blote voeten in het zand!
Tickets retour
Dat Raalte en omgeving toe was aan een feestje is gebleken: een aanzienlijk deel van de kaarten voor het reguliere festival zijn al bij de feestgangers beland. Ticketkopers hebben allen een e-mail gekregen waarin wordt aangegeven dat zij in aanmerking komen voor restitutie van het aankoopbedrag. Op 14 augustus kunnen zij en andere feestbeesten vanaf 11:00u ’s ochtends tot laat in de avond gratis het strand op.
Voor meer informatie over StöppelCabana kun je kijken op: www.stoppelcabana.nl