GEIN GALA BAL VEELBELOVEND SPEKTAKEL MET WILFRIED FINKERS

U leest het goed: Niemand minder dan Wilfried Finkers maakt zaterdagavond 2 februari zijn opwachting. Ooit begonnen als decorstuk in de shows van zijn broer Herman Finkers, maakt hij nu zelf de show. Over tal van zaken waar hij geen verstand van heeft, blijkt hij heel wat te kunnen vertellen. Met zijn bijzondere logica probeert hij een en ander uit te leggen. Dit vraagt natuurlijk om een doldwaze act en de nodige humor. Deze avond is hij de hoofdgast op het GeinGalaBal.

Prijswinnaar Twentse Buutfestival 2018, Karel van de Kate.

Karel van de Kate won het Twentse Buutfestival in Oldenzaal. Zowel de jury als het publiek had hem met stip op 1 gezet. Het buutfestival werd voor Karel een waar prijzenfestival. Nu zal hij voor het eerst in de ‘driettonne’ van de Stöppelkaters (het spreekgestoelte voor een buutreedner) zijn opwachting maken.

Raalter trots; Gerard van der Weegh en Herman Tutert.

Natuurlijk zijn we vereerd met het optreden van Wilfried Finkers en Karel van de Kate, maar in Stöppelburcht ben je pas groot, wanneer je jarenlang een ere plek verdient op het GeinGalaBal van de Stöppelkaters. Herman Tutert is de nestor onder de buutreedners. De ‘driettonne’ is bijna zijn tweede huis geworden.

Gerard van der Weegh, de kroonprins onder de buutreedners, zal als een van zijn alter ego’s optreden. Ieder jaar koppelt hij zijn naam aan een typetje. Zo hebben: ‘Gait Soldaat’, ‘Gait Glim’, ‘Gait Goochem’ en vele andere aanvullingen op ‘Gait’ een aanval gedaan op onze lachspieren. Een ding is zeker, het optreden van Gerard gaat door. Hij meldde ons: ’It Gait oan!’

Top entertainment.

Naast de buutreedners zullen ook de dansgroepen van de Stöppelkaters hun opwachting maken. De Krielen, de Fire-cats en de Hofdames hebben zich wederom bewezen op de diverse dansfestivals. De prijzenkast voor dit jaar is nu al goed gevuld. Speciaal voor u zullen zij hun ‘bekroonde’ dansen laten zien.

De avond is natuurlijk de gala-avond van en voor onze ‘door- en doorluchtige hoogheid, Prins Michel de eerste’. Hij zal zijn opwachting maken samen met zijn illustere Raad van Elf.

Een avond voor iedereen.

Wie denkt dat deze avond alleen voor carnavalisten is, heeft het mis. De avond is voor iedereen. Geen dresscode, geen gedoe of feestneus. Houdt u van cabaret, show, spektakel, dans en vooral van heel veel humor? Dan is dit de avond die u niet mag missen. Nergens anders krijgt u zoveel showelementen in een programma gepresenteerd. U komt toch ook?

De zaal gaat open om 20:30 uur. Het programma begint om 21:11 uur. Kaartverkoop vanaf 12 januari 2019 bij Schulten Lederwaren V.O.F. aan de Herenstraat of ’s avonds aan de kassa. Toegangsprijs € 11,-.

 

Reacties