De carnavalsjeugd van De Krielen gaat zondag 12 november omstreeks 15.00 uur de jungle in. Daar strijden de drie prinskandidaten Thies Jansen, Jip van Helvoirt en Floris Zwakenberg om de felbegeerde titel. Ze worden beoordeeld op presentatie, vrijheid van spreken en handelen, originaliteit, behendigheid en stressbestendigheid.

De kandidaten maken in een onderlinge strijd uit of ze dit jaar Prins of Adjudant van de Krielen worden. Hen wacht een pittige strijd, met moeilijke opdrachten die ze niet konden voorbereiden. Vooral de playback act zal zwaar meewegen in het oordeel van de jury, want daarop kunnen ze punten scoren. Dat is het enige onderdeel waarover de kandidaten voorinformatie kregen. Aan hen om de teksten er in te stampen, een verrassende de outfit en lumineuze choreografie te bedenken. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Hét moment voor de aankomend prins om te laten zien wat hij echt kan, de vrijheid van presenteren. Aan het eind van de middag beslist een vakkundige jury wie uiteindelijk verkozen wordt tot Jeugdprins der Krielen.

SUPPORTERS WELKOM

Iedereen die het maar leuk vindt om erbij te zijn en de kandidaten wil aanmoedigen, is van harte welkom. De Jungle in De Leeren Lampe is open vanaf 14.30 uur. De jacht op de felbegeerde Krielensteek, mantel en scepter begint om 15.00 uur. Entree is gratis, dus kom vooral langs als je durft!

Reacties