Vrijdag 10 november 2017 bent u van harte welkom op het Katerspektakel. Een muzikale happening voor iedereen. Niet alleen de carnavalist zal deze avond aan zijn trekken komen, maar eenieder die van show, entertainment, dans, muziek en van een feestje houdt, zal zich deze avond prima kunnen vermaken. Hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de nieuwe prins der Stöppelkaters.

Jacht op prins der Stöppelkaters

Een jaar lang heeft de onvolprezen buutreedner, Gerard van der Weegh, mogen regeren over Stöppelburcht. Op het Katerspektakel zal hij zijn best moeten doen om een plek te veroveren binnen het illuster convent van oud prinsen. Of hij kan volstaan met het voordragen van een buut? In de wandelgangen hoorden we dat er flink jacht op hem gemaakt wordt. Of dit te maken heeft met zijn kwaliteiten of zijn wereldberoemde kudde geiten? Op de avond zult u het zien.

Muzikale wedstrijd op het allerhoogste niveau

Tijdens de avond zullen solist: Theo de Jong, de duo’s: De Twee Knaken en Dubbel C! en de groepen: Roalter Wille, de Raad van Elf, JUFS en Chicks on the Block strijden om de titel: Stöppelkraker van het jaar. Een muzikale wedstrijd voor het beste carnavalslied. Maanden van voorbereiding zijn eraan vooraf gegaan. Op de avond zal een deskundige jury bepalen wie de juiste mix tussen: originaliteit, creativiteit, zang, muziek en uitstraling heeft. De winnaar krijgt de eer om overal op te treden tijdens het carnaval en natuurlijk eeuwige roem.
Wie in ieder geval eeuwige roem verdient, is onze hofcomponist Arwin Aberson. Hij heeft elke vrije minuut besteed aan het componeren van diverse carnavalshits.

So You Think You Can Dance

Inmiddels heeft bijna iedere zichzelf respecterende televisiezender een dansshow. Dansen is hot! Dansen is stoer! Dansen is helemaal van deze tijd. Wij als Stöppelkaters grossieren in dansgroepen die sinds jaar en dag een grootse show weten te creëren. De Fire Cats en de Hofdames weten een niveau neer te zetten wat in een televisieprogramma als: So You Think You Can Dance, niet zou misstaan. Tijdens het Katerspektakel kunt u de première beleven van hun nieuwe choreografie.

Wie zal regeren over Stöppelburcht?

Een vraag waar elke carnavalist al maanden mee rondloopt. Weddenschappen worden afgesloten. Spionage wordt gepleegd om er voortijdig achter de naam van de prins te komen. Maar gelukkig is dit al jaren het best bewaarde geheim van Raalte. Rond de klok van elf uur zullen wij met trots onze nieuwe prins bekendmaken. Voor menig man in Stöppelburcht een eer om te mogen regeren als prins der Stöppelkaters. We kunnen u met zekerheid melden dat de prins er naar uitkijkt om u te mogen ontmoeten en zich graag met u in het feestgedruis stort.

Rasartiest Tom Haver/ DJ Sander Scheperman

De artiest van de avond is Tom Haver. Hij is o.a. bekend van de hits: ‘Stil in mij’, ‘Nacht na nacht’, ‘Hey jij!’, ‘Blijf vannacht bij mij’ en zijn nieuwste hit ‘Liefde bestaat’. Een zanger met een flitsende carrière. Hij wordt nu al het nieuwe, grote talent van Nederland genoemd. Maar ook ver buiten de landsgrenzen maakt hij zijn opwachting. Inmiddels heeft hij furore gemaakt in de Oostenrijkse skigebieden en heeft hij een schare fans in Spanje en Amerika. DJ Sander Scheperman zal als feest DJ nummer 1 de avond muzikaal omlijsten.

Het moge duidelijke zijn. Voor de gezelligste avond van het jaar moet u bij de Stöppelkaters zijn. De avond wordt gehouden in De Leeren Lampe. Al jaren de residentie van carnavalsvereniging de Stöppelkaters. De zaal gaat open om 20:30 uur. Het programma start om 21:11 uur. Kaarten in de voorverkoop vanaf zaterdag 21 oktober bij Schulten Lederwaren V.O.F. of ’s avonds aan de kassa.

Reacties