Stöppelburcht/Raalte – In een  nagenoeg uitverkochte Leeren Lampe is vrijdagavond 9 november 2018 om precies 11 minuten over 11, Michel Rabelink gepresenteerd als Prins der Stöppelkaters 2018 – 2019.

Michel Rabelink is geboren, getogen en woonachtig in Raalte. De 37-jarige Rabelink woont samen met Marissa Schrijver (39) en ze zijn de trotse ouders van Vigo (10), Noya (8) en Ziva (4).  Michel is ondernemer en eigenaar van Rabelink Finance Consultancy, een adviesbureau  voor bedrijfs – en vastgoedfinancieringen.

In de Raalter gemeenschap is de nieuwe Prins der Stöppelkaters  zeker geen onbekende. Jarenlang was Michel de penningmeester van de Stöppelkaters en binnen die club is hij momenteel de projectleider voor de nieuwbouw van het clubhuis van de carnavalsvereniging. Daarnaast vervult Rabelink diverse bestuursfuncties bij o.a.  Kring Raalter Werkgevers, De Ronde Tafel, Platform Techniek, De Raalter Uitdaging en HV Kwiek. En hij heeft ook nog tijd om op sportief gebied  zich in te zetten als vrijwilliger in diverse functies bij voetbalvereniging  ROHDA Raalte. De combinatie van al deze activiteiten verklaart het motto van Prins Michel de Eerste:  Carnaval ‘onderneem’ je samen !

De nieuwbakken Prins der Stöppelkaters is met zijn 37 jaar een van de jongste prinsen in de geschiedenis van de Stöppelkaters. Ook is hij de zoon en troonopvolger van Prins Willem (Rabelink) II.  Binnen de Stöppelkaters is het een unicum dat zowel vader als zoon een jaar de scepter zwaait over Stöppelburcht én daarmee het boegbeeld van de carnavalsvereniging is.

Het motto van de Door-, en doorluchtige Hoogheid, Prins Michel I, der Stöppelkaters:

Carnaval ‘onderneem’ je samen !

 

Reacties