Het is ondertussen een goed gebruik geworden dat carnavalsvierders op Rosenmontag, voorafgaand aan het dweilen, de lunch gebruiken bij De Gouverneur. Zo ook maandag de 27 februari aanstaande vanaf 13.30 uur.

Tijdens de brunch is de uitzending van de Grote Sallandse Optocht op grote tv-schermen te zien. Voor een notoire carnavalsvierder, maar zeker voor de vele vrijwilligers en deelnemers, is dat een mooie gelegenheid om de optocht nog eens in de ‘herkansing’ te bekijken. Beoordeelt u zelf de carnavaleske stoet op kwaliteit en creativiteit. Leo Groote Schaarsberg verzorgt dit jaar de video-opnames, terwijl de band door Rick en Marieke Westenenk van commentaar wordt voorzien.

De Gouverneur serveert de Rosenmontag TV Brunch. Toegang bedraagt € 10,00 in de voorverkoop via www.stoppelkaters.nl en De Gouverneur. Optochtdeelnemers en leden betalen slechts € 7,50. De kaarten kosten aan de kassa € 10,00. Bij vragen kun je contact opnemen met secretariaat@stoppelkaters.nl.

OPGEVEN DOE JE HIER!

Plezant dweilen

Na de TV-Brunch is het die middag zwieren, zwaaien en dansen bij de Raalter horeca. Lekker dweilen met de plezierkraan open? Het Deventer dweilorkest ‘De Deurdweilers’ neemt de carnavalisten op sleeptouw, onder het motto: ‘Biertje hier, biertje daar… Hupsakee en dweilen maar!’ Samen gaan we langs alle deelnemende kroegen. Dat zijn: Neuf (De Plas), De Gouveneur (Münstersestraat), Laurels (Schoolstraat) en Borrelzz (Grote Markt).

Reacties