Thema van deze prinsverkiezing:

Dat moet toch een nieuwe prins opleveren. Een kandidaat die het kan, durft en vooral niet op zijn mondje gevallen is.

Zondagmiddag, 11 november a.s. om 15.00 uur stroomt de zaal bij De Leeren Lampe vol met supporters van maar liefst VIER prinskandidaten, te weten:

• Mick Nijhuis
• Thijs Hekking
• Fynn Huisken
• Daan Oldenbeuving

Deze 4 ‘mannen’ van de Krielen dingen mee naar de begeerde titel Prins der Krielen. Zij moeten hun huid duur verkopen. Ze krijgen allerlei spelen voor de kiezen en moeten laten zien wie de sterkste, slimste of dapperste is. Natuurlijk ontbreekt een eigen geïmproviseerd optreden niet. De kanjers kunnen dit onderdeel vooraf oefenen en vorm geven. Grijp je kans.

De kandidaten zullen misschien zenuwachtig zijn, maar gebruikelijk is dat ouders, broertjes, zusjes opa’s, oma’s en de hele vriendenschare ook peentjes zweten en met de minuut witter om de neus worden.

Ook de dansgarde van de Krielen staat die middag eveneens met bibberende knieën aan de start. Ze hebben dan hun eerste openbare optreden. Afgelopen jaar vertrokken en kwamen er maar liefst 5 van de 10 meiden. Dames succes, gaat vast lukken.

Het wordt des te spannender voor de aanwezigen, als de finale aan bod komt en de enige echte Prins der Krielen door de Raad van Elf naar het podium wordt gedragen. Wie, oh wie komt er uit de Krielenbak?

WIE WORDT DE NIEUWE PRINS DER KRIELEN 2018-2019

Komt allen.
De entree is gratis. Iedereen is zondag 11 november a.s. vanaf 14.45 uur welkom in De Leeren Lampe. Aanvang games: 15.00 uur.

Reacties