En door…., want na een geweldig geslaagde Gein Gala avond moesten de dansgroepen van de Stöppelkaters alweer vroeg op. Verzamelen bij Traxx en dan gezamenlijk door naar Olst.

Onder het toeziend oog van veel fans, waaronder alle drie de prinsen, de raden van elf en veel ouders, legde men de proeve van bekwaamheid af.  De generale tijdens het Gala Bal was al uitstekend, maar nu…, nu moest het dan echt gebeuren. Spannende gezichten bij danseressen en leiding. Maanden van training zaten er op en nu moest er geoogst worden. Alles, maar dan ook alles moest op zijn plaats vallen, dan pas worden tijd en moeite beloond.

  

De uitmonstering en de choreografie waren perfect. Alles bij elkaar leverde het maar liefst drie eerste prijzen op in  de categorie ‘showdans’. Daarnaast scoorden De Krielen ook nog eens een tweede plek, op het onderdeel ‘gardedans’.

De Krielen, de Fire-cats en de Hofdames waren weer eens onverslaanbaar op  hun favoriete onderdeel. Wat zijn we trots op jullie! Jullie zijn ons visitekaartje van de vereniging en zetten de club jaar na jaar subliem in de schijnwerpers.

TOPPERS !

Reacties