Carnavalsvereniging de Stöppelkaters bouwt een feestje rondom de carnavalskledingmarkt die wordt gehouden op zaterdag 11 februari van 12.00 tot 16.00 uur in De Leeren Lampe. Voor bezoekers en belangstellenden voor een nieuwe tweedehands set kleding is er gratis toegang. Verder is er voor jong en oud voldoende te doen.

De organiserende Snoezepoezen van De Stöppelkaters gooiden hun charme in de strijd en timmerden de afgelopen weken aardig aan de weg om hun kledingmarkt te promoten. De grote zaal van De Leeren Lampe is nu al goed bezet door zowel handelaren als particulieren. Ook voor de laatste plaatsen kun je je nog via carnavalsmarkt.raalte@hotmail.com aanmelden. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer en het aantal gewenste kramen. Vol = Vol!

Ben je op zoek naar kleurrijke carnavaleske kleding, geinige hoedjes, absurde accessoires of kitscherige sieraden? Allerhande nieuwe en tweedehands goederen kunnen worden ingebracht tijdens de carnavalsmarkt op 11 februari aanstaande. Zo kunnen oud deelnemers aan de optochten wellicht op de manier van hun ‘voorraad’ afkomen. Niet geschoten is altijd mis. En heb je geen belang bij andere kleding, er valt genoeg te zien en doen voor jong en oud. Zo is er tot tweemaal toe een carnavals-modeshow, kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er glittertattoos, is er een springkussen, geeft Clown Knapie acte de présence en verzorgd DJ Yannick de muziek.

En uiteraard is ook de bar gewoon open! Kortom: alles aanwezig voor een gezellig sfeertje. Neem je je feestneus mee. Toegang gratis, gezelligheid op de koop toe.

Reacties