Op vrijdag 9 november organiseert carnavalsvereniging ‘De Stöppelkaters’ het grootste muziekspektakel in haar geschiedenis. Een avond vol show, dans en spektakel. Er wordt gestreden om de ultieme carnavals hit allertijden. Hoogtepunt van deze avond is natuurlijk de bekendmaking van de nieuwe ‘Prins der Stöppelkaters’. Wie zal er komend seizoen regeren over ‘Stöppelburcht’?

‘Koninklijke allure’.
De avond begint met het afscheid van oud-prins Bernard Hudepohl. Hij heeft het afgelopen jaar de scepter gezwaaid over ‘Stöppelburcht’. Met zijn uitstraling gaf hij het carnaval ‘Koninklijke allure’. Waarschijnlijk was er sprake van naamsverwarring. Het ‘Illuster convent van oud-prinsen’ is nog steeds in de waan dat het om de ‘Prins van Oranje’ gaat. Zij zullen er alles aan doen om prins Bernard bij hun club in te lijven. In een hilarische film zijn de belevenissen rondom deze inauguratie te volgen.

Groot muziekspektakel.
Jarenlang heeft carnavalsvereniging ‘De Stöppelkaters’ een muzikale wedstrijd georganiseerd: ‘De Stöppelkraker van het jaar’. Individuen, duo’s en groepen streden om de titel beste carnavals hit.
Dit jaar strijden alle winnaars van de afgelopen jaren tegen elkaar om voor eens en voor altijd uit te maken wie de ultieme carnavals hit ooit heeft bedacht. De winnaar zal: ‘De Gouden Stöppelkraker’ in ontvangst nemen. U kunt genieten van: ‘De zingende koster’, Eèm Veurlangs’, ’Roalter Wille’, ’85 dB’, ‘Deurslenters Duo’, ‘De Weekendstappers’, ‘De Twee Knaken’, Chicks on the Block’, ‘Ik en mien zuster’, ‘Raad van Elf’ en ‘Dubbel-C!’.

Live artiest Robert Pouwels en DJ Jasper Esman.


Robert Pouwels is een van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement. Tijdens het ‘Katerspektakel’ zal hij twee live optredens verzorgen. Hij is één van Nederlands beste vertolkers van ‘Andre Hazes’ en zal met dit optreden de zaal omverblazen. Daarnaast brengt hij een feestrepertoire met voor elk wat wils.

DJ Jasper Esman is ooit begonnen als DJ op de klassenfeesten van zijn school. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de populairste Dj’s van dit moment. Met zijn omvangrijke muziekverzameling weet hij jong en oud op de dansvloer te krijgen.

Wie gaat regeren over Stöppelburcht?
Dat is natuurlijk het best bewaarde geheim van Raalte. Een klein, select gezelschap is al maanden bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe prins. In het grootste geheim wordt de prins klaargestoomd voor zijn zware taak. Op het ‘Katerspektakel’ zal de prins op grootse wijze aan u gepresenteerd worden.
Namens zijn hofhouding laat hij zich groeten en hoopt u allen te mogen ontmoeten op het ‘Katerspektakel’ en tijdens het carnaval.

Swingende show.
De dansgroepen van carnavalsvereniging ‘De Stöppelkaters’ hebben er al menig repetitie opzitten. Zij staan letterlijk te trappelen om hun nieuwe dans aan u te mogen showen. De ‘Fire-cats’ en de ‘Hofdames’ zijn de paradepaardjes van de vereniging. Zij slepen elk jaar vele prijzen in de wacht op de diverse danswedstrijden. Ook dit jaar zullen zij hoge ogen gooien en hun beste beentje voort zetten.

Graag verwelkomen wij u in onze residentie: ‘De Leeren Lampe’.
Het ‘Katerspektakel’ is een avond voor jong en oud en voor iedereen die van een feestje houdt.
Geen feesthoed, rode neus of verkleedpartijen, maar een avondje casual.
Een feest om niet te mogen missen!

De zaal gaat open om 20:30 uur. Het programma start om 21:11 uur. Kaarten zijn voor niet leden te koop bij Schulten Lederwaren v.o.f. en ’s avonds aan de kassa. Kosten € 11,-

Reacties